Na veel gedoe met het regelen van deze wedstrijd, stonden we toch vandaag in Harich op het veld tegen de A2. Ook al was het veld van gras, en was het aan het regenen, begonnen we vol goede moed aan de wedstrijd. Na 2 mooie goals van Jelle en Femke kregen we een strafworp mee. Tot Floor haar schrik moest ze deze nemen, maar gelukkig weerhield dit haar niet om de bal toch door de mand te gooien. Na nog een klein kansje van Jolijn kregen we een paar tegenslagen. Gelukkig hadden we Jelle in ons team en scoorde hij 2 keer alsof hij nooit anders deed. Helaas deed de tegenstander dit ook en gingen we de rust in met de spannende tussenstand van 6-7. Het veld was intussen veranderd in een grote modderpoel, waardoor het rennen en de bal, die vol met water zat, erg zwaar werden. In de rust kregen we te horen dat we meer verrassing in het spel moesten brengen. Dit nam Jelle misschien iets te letterlijk toen hij na ongeveer 10 minuten uitgleed en met zijn benen in de lucht op de grond lag. De grote verrassing was alleen dat hierdoor de onderkant van zijn schoen eraf viel. Hierdoor moest Sybren er weer in voor Jelle, zodat Floor, die op wissel zat, Jelle’s schoen aan elkaar kon plakken met sporttape. De stand ging de hele tweede helft gelijk op. Na mooie afstandsschoten van Jynthe, Femke en Sybren, maar ook na een aantal tegendoelpunten, stond het 10-10. Gelukkig kwam topscoorder Jelle er weer in, met zijn schoen onder de tape, en gooide van een afstand 2 ballen door de mand. Hierdoor stond het 10-12 en dachten we dat we weer een beetje rustig aan konden doen. Dit was alleen erg naïef van ons, want de wedstrijd was nog niet afgelopen en de tegenstander scoorde er 4 achter elkaar. Het stond 14-12 toen het eindsignaal klonk en we balend en onder de modder het veld af liepen.