Vanmorgen speelde de C1 van KV de Waterpoort haar laatste zaalwedstrijd van dit seizoen tegen Mid-Fryslan C4 in Grou. De wedstrijd begon met een fel spelend aanvalsvak van de Waterpoort, waarin Lars zorgde voor een 0-1 voorsprong. Mid-Fryslan kwam terug en maakte de 1-1 met een prachtig afstandsschot en een paar minuten later volgde de 2-1. Roy wist in de eerste helft nog te scoren en zorgde hiermee voor de 2-2, maar vlak voor rust maakte Mid-Fryslan nog een doelpunt. Dit leverde een ruststand van 3-2 op in het voordeel van Mid-Fryslan.
Het eerste deel van de tweede helft begon spannend want de Waterpoort had in de gaten dat ze deze wedstrijd wel eens zouden kunnen winnen. Ze speelden fel, er werd goed verdedigd en door een mooie treffer van Meike stond er weer 3-3 op het scorebord.
In het tweede gedeelte van de tweede helft waren er nog een aantal prachtige kansen voor de Waterpoort maar ging de bal niet zo makkelijk meer door de korf. Mid-Fryslan maakte de 4-3 en door een mooie bal van Roy stond de ploeg uit Sneek weer gelijk. Uiteindelijk werd het, na een spannende slotfase, 5-4 voor Mid-Fryslan en mag de C1 van de Waterpoort tevreden zijn over het resultaat. Zij kunnen terugkijken op een mooie maar erg spannende wedstrijd!