De D1 wist afgelopen zaterdag hun tweede wedstrijd van het seizoen winnend af te sluiten. Vorige week werd al knap gelijkgespeeld tegen DTG uit Wijckel en afgelopen zaterdag stond Westergo D2 uit Bolsward op het programma.
Westergo begon goed aan de wedstrijd en al snel was het 1-0 door een mooi afstandsschot. Zelf speelden we ook een paar mooie aanvallen maar daar kwamen geen doelpunten uit. Na een tijdje scoorde Westergo weer en stond het al 2-0. Gelukkig kwam voor de pauze nog de 2-1. In de pauze werd verteld dat we rustig moesten rond spelen en proberen om 4-0 te draaien, iets waar we druk mee bezig zijn om te leren.
Na de pauze begonnen we steeds beter te spelen en was Sanne daar ineens met de 2-2. Het werd een hele spannende wedstrijd met veel kansen voor beide ploegen. Gelukkig waren wij degenen die op voorsprong kwamen door een mooie doorloopbal van Yonieck. Het bleef spannend en Westergo kreeg nog veel kansen. Deze werden allemaal niet gescoord en zo was de eindstand 3-2 voor de waterpoort.

Het is een hele knappe overwinning van de D’s die dit jaar zijn overgekomen uit de E’s. Er zullen vast nog heel veel spannende wedstrijden aankomen. Volgende week spelen we weer tegen Westergo, maar dan thuis. Ook dan gaan we voor de winst.