Afgelopen zaterdag moest E1 een uitwedstrijd spelen tegen WWC E1. Al snel bleek dat de tegenstander een ervaren ploeg is waar De Waterpoort juist enkele nieuwe spelers en speelsters heeft. Toch werd er goed tegenstand geboden door De Waterpoort. De rust werd bereikt bij 7-0 in het voordeel van de thuisploeg.

De tweede helft speelde De Waterpoort een stuk beter. Verdedigend werden er veel minder kansen weggegeven en aanvallend kreeg de ploeg nu zelf ook een aantal kansen. Deze gingen helaas net mis, waardoor er uiteindelijk met 12-0 is verloren. De strafworpen werden wel gewonnen met 1-0 dankzij een doelpunt van Ruben.

Komende zaterdag speelt de E1 een thuiswedstrijd tegen Flamingo’s E4, aanvang 13:30 uur.