Afgelopen donderdag 10 september was het dan eindelijk zover, de midweek mocht ook weer in actie komen. De ploeg reisde af naar Surhuisterveen en nam het op tegen It Fean/Boelenslaan.

Met een nieuw gezicht in de basis, Regina Nijdam uit Blauwhuis, gekorfbald bij Sim en Mid fryslan en nu dus bij KV de Waterpoort.

In Surhuisterveen spelen ze nog ouderwets op gewoon gras, en dat zijn de stadjes niet echt meer gewend. Toch lag het veld er prima bij en het was ook goed weer om even een lekker potje te ballen.

Het was in het begin van de wedstrijd eerst wel weer even zoeken om de juiste combinaties te vinden, dat was ook wel weer een herkenbaar beeld.
In het begin ging het nog redelijk gelijk op maar op de stand van 4-4 sloeg de ploeg uit Surhuisterveen even toe.
Daar werden ze wel even door verrast, en gingen daardoor met een ruststand van 7-4 aan de thee.(lekker bakje thee, dat missen we in de zaal)

In de tweede helft werden de combinaties wat beter gevonden en kwamen daardoor steeds wat dichterbij.En vooral op de stand van 7-7 trokken de Sneekers de wedstrijd naar zich toe.
Het was Edwin die op een gegeven moment de wedstrijd deed kantelen, met 2 rake treffers was dat de genadeklap!

De eindstand werd 12-14 een goed begin dus van de veldcompetitie.

A.s Donderdag 17 september wordt er weer gespeeld in Sneek, tegenstander die avond is Flamingo’s MW1. Aanvang 20.15 uur.

HUP DIE GROENE!!