Op zaterdag 1 april heeft niet alleen de C1 kampioenswedstrijden maar ook veel andere teams zoals
de D1 en D2. De zaal is versierd en er is veel publiek. Als de C1 deze wedstrijd wint zijn ze kampioen. Iedereen had er zin in en wou graag winnen.

De opstelling is eerst Steyn, Ricardo, Maud en Anna in de verdediging en in de aanval Mees, Brian, Ilse en Donna. Op de bank zitten Jonathan en Alicia. Ilse is deze wedstrijd aanvoerder, ze schud de hand van de scheids en de wedstrijd begint.

De wedstrijd begint goed, want Ilse scoort als eerste een doelpunt en maakt de 1-0. Dan schiet Mees en maakt de 2-0. Dit is al een goed begin en dat blijft zo want Maud scoort ook nog en maakt de 3-0. Maar dan maakt Westergo een overtreding en Maud neemt een vrije bal. Zou hij zitten?? Ja hoor Maud maakt de 4-0. We zijn helemaal blij, zo worden we wel kampioen. Maar daar komt Westergo en maakt ons weer een beetje wakker door de 4-1 te scoren. Ze hebben Alicia goed wakker gemaakt want die scoort de 5-1.
Helaas blijft ook de tegenstander scoren want het word al snel 5-2. Maar Jonathan loopt in en scoort ook nog een doelpunt waardoor het 6-2 staat. Dan schiet Brian er een in en staat het 7-2.
Mees loopt door en maakt ook nog een punt. Nu staat het 8-2 maar Westergo wil ook nog een puntje pakken dus zetten ze alles op alles en maken de 8-3. Maar we zijn zo dichtbij het kampioenschap dat niks ons meer kan stoppen en Ricardo schiet en maakt de 9-3, dan schiet Maud en maakt de 10-3. Er is niet meer veel tijd over en Wetergo maakt nog een doelpunt, maar dat maakt niet uit want een paar minuten daarna is de wedstrijd afgelopen. De laatste wedstrijd van het zaalseizoen is geëindigd met een stand van 10-4. “We zijn kampioen!!!!!!!”

Na al die wedstrijden moesten we deze wedstrijd winnen en dat deden we. De C1 Waterpoort is Kampioen van het zaalseizoen 2023!!!!!!
Verslag geschreven door: Jonathan