Na de winst van vorige week was het ook deze week weer raak voor de spelers van de B1 van KV de Waterpoort.
Ondanks dat de spelers uit Deinum een stuk scherper startte dan de spelers uit Sneek, wist Lars toch al na enkele minuten de bal door de korf te schieten en de voorsprong te pakken op de ploeg uit Deinum.
Het leek er even op dat de twee teams aan elkaar gewaagd waren, maar het scorend vermogen van de Deinummers was vooral in de eerste helft een stukje beter dan dat van Sneek. Zij wisten al vrij snel de nipte voorsprong weg te werken tot 1-3. Met nog een mooi doelpunt van Iris is het team met een achterstand van 2-3 de kleedkamer in gegaan om zich klaar te stomen voor een pittige tweede helft.

Na de rust wist KV de Waterpoort meteen sterk te starten. Ondanks dat beide ploegen veel kansen creëerden, bleven deze kansen veelal onbenut. Toch wisten Amare en Dagmar de achterstand tot een voorsprong van 4-3 te brengen. Deinum probeerde de achterstand nog wel te beperken, maar de ploeg had geen geluk. Deinum kreeg met een strafworp de kans om terug te komen in de wedstrijd maar liet deze liggen.
Door nog een mooie treffer van Dagmar wisten de spelers uit Sneek de stand op een 5-3 voorsprong te zetten. Deinum antwoordde meteen en kwam terug naar 5-4.
Door een fantastische afstandsschot van Lars werd de wedstrijd zo goed als bepaald. In de laatste minuut wist Deinum de achterstand te minimaliseren tot 6-5. Gelukkig wisten de spelers uit Sneek de bal in handen te houden en werd de wedstrijd afgefloten door de scheidsrechter.

Met wederom 2 punten op zak delen de spelers uit Sneek de eerste plek in het klassement met SCO uit Wolvega. Volgende week zaterdag gaat de B1 het duel aan met deze ploeg. Het beloofd een spannende uitwedstrijd te worden. Door deze twee sterke wedstrijden ontbreekt het de spelers momenteel niet aan het vertrouwen en gaan ze natuurlijk ook dan weer voor de winst!