Afgelopen donderdag begon de zaalcompetitie voor de Midweek. De openingswedstrijd was tegen de ploeg uit Gorredijk of te wel LDODK/ Rinsma Fashion MW1. Ook op het veld kwamen ze deze ploeg ook al tegen en waar het toen goed afliep, ging het dit keer echt goed mis.

Het begon eigenlijks al met het binnenkomst van de oude sporthal “de Schans” waar je eigenlijk in onze ogen geen wedstrijd korfbal kunt spelen, en dat je dan ook nog moet zorgen dat je zelf de materialen moet gaan opzoeken om even lekker te kunnen inschieten, dat zijn wij niet gewend, op wat voor niveau je ook speelt.
Ondanks de valse start gingen ze toch met veel spelvreugde de wedstrijd in, want zonder plezier geen resultaat! Maar ook LDODK dacht er ook zo over en dat overkwam de Waterpoort toch wel wat, want al gauw stond er een 6-0 achterstand op het amateuristisch scorebord.
Vlak voor rust kwamen ze dan toch nog wat terug, en met een ruststand van 8-5 was er eigenlijks nog geen man overboord.

De tweede helft was het spelbeeld eigenlijks toch wel wat hetzelfde zoals ze waren gestart, en dat resulteerde dan ook uiteindelijk op een dikke nederlaag.Eindstand 17-7.

De eerste thuiswedstrijd is op 19 december om 20.30, u bent van harde welkom en wordt warm ontvangen!!