Zaterdag 21 december moest we spelen tegen SIOS. Na wat strubbelingen voor de wedstrijd, konden we eindelijk beginnen. We kwamen al snel met 0-3 voor en we bouwden het in de eerste 10 minuten uit naar een 1-5 voorsprong. Aan alle 2 de kanten werden wissels toegepast waardoor de Waterpoort de voorsprong verder ging uitbouwen, met als ruststand 3-9.

Na de pauze stond er een wat ander team van SIOS in het veld maar de jongens en meisjes van de Waterpoort lieten zich niet van de wijs brengen en gingen door. Al ging het scoren nu wat minder soepel dat voor de pauze. Na 10 minuten te hebben gespeelt in de tweede helft was de stand 7-12. SIOS kwam dichter en dichter bij, het ging ook nog een spannend einde worden.
Gelukkig bleven we goed overgooien en gingen we wat minder lange ballen gooien zodat we toch wonnen met 8-14. De strafworpen werden 1-1.