Zaterdag 12 januari was het voor de B1 alweer hun tweede wedstrijd in dit nieuwe jaar. Dit keer mochten ze korfballen tegen de B2 van Pallas ’08 in eigen zaal. Een team die 2 wedstrijden minder heeft gespeeld dan de Waterpoort en in het klassement vlak na de Waterpoort staat.
Het eerste doelpunt was voor Pallas. Na een aantal minuten spelen wisten zij de bal al door de korf te schieten en kwamen hiermee op een 0-1 voorsprong te staan. Het aanvalsvak van de Waterpoort wist hier snel en adequaat op te reageren en maakte de gelijkmaker. Vlak voor rust wist de Waterpoort nog een mooi doelpunt te maken en met een kleine voorsprong van 2-1 zijn de jongens en meiden van de B1 de kleedkamer ingegaan om zich op te maken voor de tweede helft.
Met de laatste instructies van trainer en coach Allard en vol goede moed is het team gestart aan de tweede helft. Het team had wel een aantal schietkansen nodig, maar met een aantal mooie doelpunten wist het team vlak voor het eindsignaal de stand op 5-1 te krijgen. Vlak voordat de scheidsrechter op haar fluitje floot werd er op de valreep nog een bal door de korf geschoten en met een mooie eindstand van 6-1 kunnen de B’s terugkijken op een mooie wedstrijd.