De wedstrijd begon in ons nadeel, we kwamen na een mindere start op 3-0 achterstand. Ilse viel helaas geblesseerd uit, Brian kwam erin en de eerst doorloopbal was het raak voor Brian. Helaas kwam er daarna nog een goal tegen waardoor het weer 4-1 stond. Steyn scoorde de 4-2 en het was rust. Na de rust was het weer een goal voor Leeuwarden maar Jonathan maakte vlak daarna de 5-3 en het was weer wisselen. Door 3 goals op rij van Leeuwarden was het 8-3. Bij de 8-3 was er wat verwarring omdat er gedacht werd dat er van vak gewisseld moest worden. Dat moest dus niet en Jonathan scoorde daarna zijn 2e van de dag en was het 8-4. Leeuwarden scoorde en met nog 5 minuten stonden we 9-4 achter. Steyn scoorde nog eens, 9-5. Dat was ook gelijk de uitslag. Helaas verloren we maar het was een leuke wedstrijd.