Fuuuuuuuuuuuuutttttt!!!!!!!

De laatste wedstrijd van het seizoen begint. KV de Waterpoort B1 speelt uit tegen de B1 van Wordt Kwiek, de wedstrijd begint goed. Anna maakt het eerst doelpunt. Daarna volgt een doorloopbal van Jonathan en ook Steyn maakt een doorloopbal. En dan schiet Steyn een baal van HEEEEEEL ver en raakt hem!!! Helaas maakt de tegenstander ook nog een doelpunt en staat het alweer 1-4, maar dat ene doelpuntje van de tegenstander houd ons niet tegen, Brian scoort een doorloopbal, daarna scoort Jonathan ook een doorloopbal. Daarna schoort Jonathan nog een doorloopbal. Ook Ilse scoort een doorloopbal en Maud scoort daarna van achter de korf.

Maar wat gebeurt er nou?! Er ontstaat een grote donkere wolk boven het korfbalveld, het begint keihard te regenen en al snel veranderd de regen in hele DIKKE HAGEL!!! Iedereen rent snel naar binnen met de stand op 1-9. Als de hagel na een paar minuten weer weg is gaat iedereen het veld weer op, de wedstrijd begint weer.

Jonathan maakt weer een doorloopbal en de tegenstander maakt ook weer een doelpunt. Ilse scoort er ook nog een achter de korf en de stand komt op 2-11 te staan. De bal ging weer rond en kwam bij Wouter terecht, hij schoot de bal ennnnn….. Hij scoort!!! Voor de EERSTE keer in een echte wedstrijd!! Hij was zo blij dat hij ging buik glijden op het gras. De tegenstander scoorde er ook nog eentje en daarna was de wedstrijd ook al bijna afgelopen. De wedstrijd is geëindigd met een stand van 3-12.

WE ZIJN KAMPIOEN!!!!

We hebben nog met zijn allen net als Wouter buik gegleden en hebben het daarna nog met zijn allen gevierd. Ook hebben we het seizoen nog leuk met zijn allen afgesloten met een escaperoom. Op naar de zaal!!!

Verslag geschreven door Jonathan.