Sneek – De Waterpoort 2 verliest helaas na een mooie comeback met 1 punt verschil tegen Harich 3

Vandaag was alweer de 2e wedstrijd in de zaalcompetitie tegen Harich 3. Na vorige week verloren te hebben stonden de spelers vandaag weer fris in het veld. Na wat uitloop van de vorige wedstrijd floot de scheids en kon de wedstrijd beginnen. De Waterpoort startte goed en gooide er gelijk 3 ballen in, waarna het ook meteen een flinke dip had. De spelers van Harich waren goed op schot en scoorden veel doelpunten. In de rust gingen we de kleedkamers in met een tussenstand van 9-15.

In de rust liet de trainer Gerard Plantinga weten dat we het in de verdediging hebben laten liggen en daardoor flink zijn achter gekomen. Toch was er nog een lichtpunt dat 6 doelpunten nog wel in te halen was.

De Waterpoort had er weer vertrouwen in en startte de 2e helft. Toch gelijk een paar doelpunten tegen en de Waterpoort stond daardoor 10 doelpunten achter op Harich. Na een paar prachtige schoten van Paul, Dennis en Tialda werd het verschil steeds kleiner. De Waterpoort had een echte comeback en iedereen was erg fanatiek. Er vielen steeds meer doelpunten voor de Waterpoort en uiteindelijk stond het 20-22 in de laatste minuut. Er waren nog een paar mooie kansen maar deze zaten helaas niet, totdat Johannes er een afstandsschot in schoot. Kort daarop floot de scheids al waardoor de wedstrijd afgesloten werd met een verlies van 21-22.

De volgende wedstrijd zal plaatsvinden op zaterdag 8 december om 19:20 in Wolvega.