Zaterdag 11 november begon het zaalseizoen voor Waterpoort 2 met een uitwedstrijd in en tegen Emmeloord 2. De selectie Waterpoort wordt helaas geteisterd door blessures en ziekte en het was weer de vraag hoe deze gaten werden ingevuld. Gelukkig zijn er veel mensen binnen de vereniging die de ontstane gaten willen opvullen, waarvoor dank! Deze keer waren Tymen en Jelle van de A1 bereid om na hun eigen wedstrijd te wachten op het 2e.

De wedstrijd ging iets later van start ivm pech onderweg voor de scheidsrechter, hetgeen werd opgelost door een andere scheidsrechter te regelen.

De wedstrijd werd geopend door scores van Emmeloord 2, Waterpoort moest nog even wennen aan gewijzigde vakopstellingen. Voordat we het wisten stond het 2-0. Verdedigend hadden we inmiddels meer controle gekregen en dat resulteerde in lange aanvallen met veel schoten. De stand werd weer gelijkgetrokken door Dennis met een afstandsschot en omdraaibal. Om en om scorend werd een ruststand bereikt van 8-10 door middel van scores van Kim 2x, Daniel 3x, Marije ,Tymen 2x.

In de rust werden de puntjes op de i gezet (beter voorverdedigen, sterker rebounden en meer schieten) en met volle moed werd de 2e helft gestart.

De 2e helft begon Emmeloord 2 iets feller dan waterpoort 2 en dit resulteerde in een 13-11 voorsprong voor Emmeloord 2. Maar gelukkig lieten de spelers van Waterpoort 2 niet de kopjes hangen en bleven geloven in een goede afloop. Om en om scorend werd een tussenstand van 15-15 bereikt en werd er door de trainer tactisch gewisseld, Marije werd in het andere aanvalsvak gepositioneerd en kim en Jildou werden vervangen door Lisa H en onze nieuwe aanwinst Annelieke. Op 16-16 en met nog 6 minuten te gaan scoorde Marije dmv 2 afstandsschoten het beslissend gaatje en werd het 16-18. Emmeloord 2 kwam nog 2 keer tot 1 doelpuntje verschil maar goed laatste aanvallen met doelpunten van Daniel en Annelieke zorgden voor een eindstand van 18-20. De eerste 2 punten zijn binnen.

Graag willen wij Jelle, Tymen en Lisa bedanken voor het meespelen en wisselstaan.

Eerstvolgende wedstrijd van Wp 2 is aankomende zaterdag 18-11 thuis om 18.15 uur tegen Dwa/Argo 2. We hopen u te zien op de tribune!