Na een goed veldseizoen met een 4de plaats, en een gedegen voorbereiding, was het tweede klaar voor het zaalseizoen. Na een flitsende start met een prachtgoal van Johannes liep het wat stroever. Nynke, die al een hele wedstrijd had gespeeld met de A’s, speelde goed mee en kwam vaak tot schot. Het ene vak had het aanvallend zwaar terwijl het andere vak makkelijker draaide. We gingen de rust in met een stand van 11-7. Na wat bemoedigende woorden van coach Nick gingen we met volle moed de tweede helft in. Met 4 doelpunten verschil was namelijk alles nog mogelijk.

Na een tactische wissel gingen beide vakken beter lopen. Paul schoot over de korf heen en ondanks het lengte verschil met haar dame wist Laura de bal af te vangen en de bal in het mandje te gooien. Beide teams hadden moeite met scoren maar door een doelpunt van Remko bleef de schade minimaal en verloor het tweede na een goede wedstrijd met 16-10.

Volgende week speelt Waterpoort 2 thuis tegen Udiros 3 en hopen dan de punten in Sneek te kunnen behouden.