De Waterpoort E2 – Mid-Fryslan E2
25 september 9.30 uur
Op deze mooie herfstochtend mochten wij het opnemen tegen de nummer 1 uit de competitie. Helaas moesten we het zonder Ruben en Emma doen dus begonnen we met z’n 4en (Thijs, Thijmen, Jinte en Maike). Vanaf het eerste fluitsignaal waren we aan elkaar gewaagd. We kregen in de eerste 10 minuten meerdere kansen, maar de bal wist helaas de korf net niet te vinden. Na even spelen kwamen we op achterstand 0-3. Doordat Jinte 2x scoorde achter elkaar kwamen we weer dichterbij. Ruststand werd uiteindelijk 2-6.
Na de rust kregen we versterking van Matthias van de E1. Vrij snel scoorde Maike het derde doelpunt. Ook hierna hadden we meerdere kansen, helaas was Mid-Fryslan sterker dan ons, waardoor we deze wedstrijd niet hebben gewonnen. Het was een leuke, maar zware wedstrijd. De eindstand is 3-9 geworden en de strafworpen 2-2.