Elk jaar doet KV de Waterpoort mee aan de Grote Clubactie. De leden verkopen deze loten aan familie, vrienden, buren etc. en van elk lot gaat 80% naar de clubkas van de vereniging. Totaal heeft de actie dit jaar maar liefst EUR 1.053,70 opgeleverd! De hoge opbrengst was ook het gevolg van de mogelijkheid van online verkoop, dit jaar voor het eerst.

Diverse jeugdleden hebben actief bijgedragen aan de verkoop waarmee de vereniging erg verheugd is. Voor de leden die de meeste loten hebben verkocht hebben we nog een aardige attentie die we binnenkort komen bezorgen.

Anne Dijkstra (E2) met 39 loten
Thijmen Douma (F2) met 38 loten
Donna van der Zee (E3) met 32 loten.

Daarnaast heeft Martje nog uitgezocht wie in 2019 de meeste loten hebben verkocht. Deze uitslag hadden we namelijk nog niet vermeld en uiteraard krijgen ze alsnog een prijsje hiervoor.

Anne Dijkstra en Thijs Schonhoven met 30 loten
Silke met 29 loten
Maud Burgstra met 26 loten

De trekkingsuitslag is inmiddels bekend. Op lotchecker.clubactie.nl kun je checken of er een prijs is gevallen op je lot(en).

Dank aan Martje Lingsma die dit jaar de actie heeft gecoördineerd en dank aan Yvonne IJsebaart die dit hiervoor vele jaren gedaan heeft!