Het is 10.00 wanneer de wedstrijd begint en het zonnetje is erbij. De tegenstanders Westergo D2 uit Bolsward kennen ze al, hier hebben ze vorige week uit tegen gespeeld (en gewonnen). Er is ook jarige Yoniec en ze maakt als eerste een doelpunt. Ook het tweede punt is van Yoniec. Ze zitten al goed in de wedstrijd, maar ook Bolsward maakt voor de rust nog een doelpunt.

In de kleedkamers worden er duidelijke tips en aanwijzingen gegeven, want na de rust zitten ze meteen goed in de wedstrijd. Er wordt goed verdedigd en er worden mooie aanvallen gemaakt. Yoniec maakt voor de ploeg weer een doelpunt. 3-1 Ze zijn niet meer te stoppen.

Alleen een loslopende hond verstoord even de wedstrijd. Guido maakt met een mooie worp 4-1. De 5-1 en de 6-1 zijn van Nynke. Super goed gedaan. De coaches zijn trots op het behaalde succes en het leuke spel. Na de wedstrijd wordt er nog luidkeels gezongen voor de jarige.