Vanmiddag was de C2 van Udiros uit Nieuwehorne bij ons in Sneek te gast om te spelen tegen onze C1. Een spannende pot, zo bleek in de eerste helft. De teams waren goed aan elkaar gewaagd en het bleef lang 0-0. Een paar minuten voor de rust schoot de tegenpartij de bal door de korf en met een 0-1 achterstand zijn de jongens en meiden van de Waterpoort de kleedkamer in gegaan.

Na de pauze werd het al snel 0-2 waardoor het verdedigingsvak van de Waterpoort na ruim 25 minuten spelen nu kon gaan aanvallen. Er waren voldoende kansen, maar het zat de C1 vanavond niet mee. De twee strafworpen werden gemist en ook gingen de lange afstandsschoten niet door de korf. Dit in tegenstelling tot de C2 van de tegenpartij. Hen lukte wel wat de Waterpoort niet is gelukt. Tot het einde is er gestreden met toch nog een aantal mooie doelpogingen maar met een eindstand van 0-6 werd de wedstrijd afgefloten en ging Uridos met de punten naar huis.

Volgende week speelt de C1 om 13.00 uur een uitwedstrijd tegen Deinum 2. Hopelijk dan meer succes!