Afgelopen zaterdag hadden de C’s om 10.00 uur een uitwedstrijd tegen de C’s van Pallas ’08. Om half 10 kwam het team aan in Leeuwarden. Het was nog een stukje lopen naar de korfbalvereniging en na een paar minuten kwamen wij aan bij de vereniging . Even later begon de wedstrijd.

In de eerste minuut scoorde Pallas. Jammer, maar we hebben de hoop niet opgegeven. Daarna scoorden ze al snel nog een keer. Maar de wedstrijd ging door en even later scoorde Luca het eerste punt voor ons, met een lange afstandschot. Iedereen was blij en na het fluitsignaal ging de wedstrijd weer door.
Voor de pauze scoorde Lars nog een heel mooi doelpunt, maar Pallas scoorde niet veel later ook nog een keer. Het stond dus 3-2 voor de pauze. Na de rust deden wij nog heel erg ons best om nog punten te scoren. Maar helaas lukte dit niet meer. 5 minuten voor het einde kreeg Pallas nog een strafworp. Deze raakten ze helaas ook, waardoor de wedstrijd eindigde met 4-2. Jammer maar misschien volgende keer beter.

Volgende week mogen we weer tegen Pallas ’08 spelen, maar dan op eigen veld. De wedstrijd begint om 10.00 uur.