Vanmorgen mochten de F-jes afreizen naar Grou om voorlopig hun laatste veldwedstrijd te spelen tegen Mid-Fryslan F3. Een pittige tegenstander, zo blijkt drie weken geleden wanneer de F-jes met 7-17 van hun verliest op eigen veld. Maar dat deert ze totaal niet. Ze hebben er weer zoveel zin en plezier in en dat is te merken op het veld!
De groep draagt sinds vorige week nieuwe shirts met daarop het logo van hun nieuwe sponsor. En dit lijkt succesvol te werken, de jongens en meiden staan te shinen op het veld en in de rust duiken ze de kleedkamer in met 0-1 voorsprong. In de tweede helft komt Mid-Fryslan terug in de wedstrijd waardoor de eindstand uiteindelijk op 4-2 komt te staan. De punten gaan helaas vandaag niet mee naar Sneek.

Wie de nieuwe sponsor is van de F-jes blijft nog heel even een verrassing. Binnenkort wordt de sponsor bekend gemaakt. Maar één ding is zeker…ze staan de jongens en meiden fantastisch! Op naar het zaalseizoen!!