Met een voor ons doen kleine selectie vertrokken we afgelopen zaterdag naar Buitenpost voor een wedstrijd tegen de tweede in de competitie.
Janneke en Benjamin waren niet aanwezig om ons te coachen maar onder coachend oog van Hinke begonnen we de wedstrijd! Een mooie peptalk en de wil om te winnen zorgde ervoor dat we meteen krachtig van start gingen in de wedstrijd! Veel balbezit voor de Waterpoort, vele kansen maar het lukte ons niet om de bal in de korf te krijgen. Na 5 minuten werd het 1-0 voor Flamingo’s maar we lieten de moed niet zakken. Ruben kaapte alle ballen van de tegenstander weg en het eerste doelpunt voor de Waterpoort werd na 15 minuten gemaakt door Ricardo. Erg knap want zijn tegenstander was minstens een kop groter.

In de tweede helft scoorde Ilse nog twee keer en maakte de stand 3-3 in de 36e minuut. Daarna werd het spannend. Flamingo’s maakte 4-3, Mees zorgde weer voor gelijkspel. Een afgekeurd, verdedigd schot, van Waterpoort en nog twee doelpunten voor Flamingo’s maakte dat we een klein verlies hebben geleden van 6-4 tegen Flamingo’s. We wonnen de strafworpen met 2-1.

Een mooie wedstrijd om te zien waarin de Waterpoort het beste heeft laten zien!