De borden hangen inmiddels al een tijdje maar wij verwelkomen Levo, Sjoerd de Boer en Warmteservice Drachten bij KV de Waterpoort als bordsponsor.

Levo
Familiebedrijf Levo is al sinds 1916 dé partner voor horeca en industriële bedrijven. Met een uitgebreid en compleet assortiment aan plantaardige oliën, frituuroliën, sauzen en margarines is Levo al jarenlang vertegenwoordigd bij diverse horecabedrijven. U vindt onze producten bij restaurants, cafetaria’s, snackbars, hotels, brasseries, strandpaviljoens, viswinkels, oliebollenbakkers, sport- en bedrijfskantines en in de catering.

Sjoerd de Boer gevel- en dakbeplating
SjdB heeft zich een sterke positie in de internetmarkt verworven door als betrouwbare partner te opereren. Door het het leveren van een breed pakket aan producten en diensten met een hoog kwaliteitsgehalte wordt de continuïteit gewaarborgd. Tevens hebben hun verkopers diverse jaren ervaring in de bouwbranche, zij zullen u een passend antwoord kunnen geven op al uw bouwvragen. 

Warmteservice Drachten, Leeuwarden, Heerenveen
Warmteservice is een landelijke keten gespecialiseerd in de verkoop van verwarming, sanitair en installatiemateriaal. Installatie- en klusbedrijven, consumenten en handige doe-het-zelvers, weten ons te vinden vanwege ons uitgebreide assortiment, vaste lage prijzen en professioneel advies. Gewoon perfect geregeld.