Afgelopen zaterdag kwam de Waterpoort in de tweede klasse uit tegen de Hoeve.

Op voorhand beloofde het een spannende wedstrijd te worden in Sneek. De Waterpoort stond 2 punten boven de Hoeve op de ranglijst.

In de eerste 10 minuten van de wedstrijd begon de uitploeg scherp en fanatiek. Dit resulteerde in een achterstand voor de Snekers, 1-5. De ploeg van interim coach Rob Kreeft wist dat ze harder moesten werken en na 20 minuten spelen, herpakte het team zich. Toen de scheidsrechter voor het rust signaal floot was de stand 10-14.

In de tweede helft heeft de Waterpoort geprobeerd de achterstand om te buigen. Ondanks het harde werken en goede inzet is dit niet gelukt. De dames van de Hoeve schoten met scherp en waren gehaaid op de doorloopbal. De Snekers hadden hier geen antwoord op en dit resulteerde in een eindstand van 21-24.