Programma Jubileumdag, Zaterdag 9 april 2022,

Kunstgrasveld Schuttersveld en kantine het Praatvak:

12:00 uur – 14:00 uur: ouder- en kindtraining

14:30 uur – 17:00 uur: jubileumtoernooi

17:30 uur: eten en borrelen.

 

Op zaterdag 9 april wordt er een jubileumdag georganiseerd ter ere van het 50-jarig bestaan van K.V. de Waterpoort. Op het programma staan een ouder- en kindtraining, jubileumtoernooi en een afsluitende borrel. Dit zal plaatsvinden op het kunstgrasveld en in kantine het Praatvak op het Schuttersveld. Vanaf 12:00 uur wordt er een ouder- en kindtraining gegeven voor jeugdleden en hun familie. Vervolgens wordt er vanaf 14:30 uur een jubileumtoernooi georganiseerd, waar zowel ervaren als niet-ervaren korfballers kunnen meedoen! Hierna kunnen eten en drankjes besteld worden in Kantine het Praatvak.

 

Ouder- en kindtraining

Op zaterdag 9 april 2022 wordt van 12:00-14:00 uur een ouder- en kindtraining georganiseerd op het kunstgrasveld van het Schuttersveld. Jeugdleden van de F’s t/m B’s kunnen samen met ouders of andere familieleden een korfbaltraining volgen.

Afhankelijk van het aantal aanmelding wordt de training gezamenlijk georganiseerd voor de F’s t/m B of gesplitst van 12:00-13:00 uur voor de F’s en E’s en van 13:00-14:00 voor de D’s en B’s. Indien je over schoenen met noppen beschikt is het verstandig deze aan te trekken. De training wordt georganiseerd op het kuntsgrasveld.

Inschrijven voor de ouder- en kindtraining kan tot 1 april via de volgende link: https://forms.gle/REZRAY3ZUa5sEU5z5

 

Jubileumtoernooi

Op 9 april van 14:30-17:00 uur vindt het jubileumtoernooi plaats op het kunstgrasveld van het Schuttersveld. Deelname staat open voor alle geïnteresseerden, zowel (oud-)leden als niet-leden, nodig dus vooral vrienden en familie uit om mee te doen! De minimale leeftijd om mee te doen is 15 jaar. Schrijf je in per team. Een team bestaat uit minimaal 4 en maximaal 7 spelers.

Tijdens het jubileumtoernooi wordt gespeeld in een vereenvoudigde korfbalvorm op een klein veld. Hierdoor is het toernooi bij uitstek geschikt voor ouders, familieleden, vrienden of collega’s met weinig tot geen korfbalervaring. Indien je over schoenen met noppen beschikt is het verstandig deze aan te trekken doordat het toernooi georganiseerd wordt op het kunstgrasveld.

Inschrijven voor het jubileumtoernooi kan tot 1 april via de volgende link: https://forms.gle/2KQWZxMKoxS8CrtEA