KV de Waterpoort is een gezellige en sportieve korfbalvereniging voor jong en oud. Met ruim 150 leden, waarvan een hard groeiend aantal jeugdleden, is het één van de grootste verenigingen van de gemeente Súdwest-Fryslân. Naast de sportieve prestaties staat gezelligheid voorop en hiervoor worden diverse activiteiten georganiseerd.

KV de Waterpoort heeft als doel om ons groeiend aantal jeugdleden te kunnen voorzien van voldoende en geschikte spel- en trainingsmaterialen. Naast de nodige korfbalpalen, -manden en -ballen is er behoefte aan aanvullende materialen zoals hoepels, pionnen en trainingshesjes.
Om dit doel te kunnen realiseren doen wij dit jaar mee aan Rabo ClubSupport. Met Rabo Clubsupport investeert Rabobank in de samenleving door clubs en verenigingen te ondersteunen en maakt onze vereniging, door zoveel mogelijk stemmen te verzamelen, kans op een mooi geldbedrag. Jouw stem is dus geld waard! Kunnen wij rekenen op die van jou?

Vanaf vandaag, 5 oktober, tot en met 25 oktober 2020 kun je jouw stem uitbrengen. Kijk op Rabobank Clubsupport zodat jij je stem gelijk uit kunt brengen. Ook vind je hier meer informatie. Vraag natuurlijk ook aan de mensen in jouw omgeving of zij ook hun stem willen uitbrengen op KV de Waterpoort! Want iedere stem is geld waard!