De 18e Jeugd Sponsor Actie van Poiesz Supermarkten gaat maandag 13 februari as. weer van start en onze vereniging mag dit jaar gelukkig weer mee doen.

Vanaf maandag 13 februari tot en met maandag 10 april as. krijg je naast euro’s voordeel 1 Jeugd Sponsor Munt bij elke 10 euro aan boodschappen (exclusief statiegeld). Ook zijn er talloze extra aanbiedingen waarbij je nog veel meer Jeugd Sponsor Munten ontvangt. Pak dit voordeel en steun onze mooie vereniging door de munten in de koker van KV de Waterpoort te stoppen. De koker is te vinden bij de Poiesz supermarkt aan het Boschplein (Boschplein 7) te Sneek.

Let op: er worden nieuwe munten uitgegeven! Oude munten kunnen NIET meer ingeleverd worden. Wanneer dit wel gebeurt bestaat er de kans dat de vereniging gediskwalificeerd wordt van deelname.

Wij moedigen iedereen aan om de aankomende weken hun boodschappen te doen bij Poiesz Supermakt in Sneek en de munten in te leveren in onze koker bij het Boschplein. Hoe meer Jeugd Sponsor Munten in onze koker worden gestopt, hoe meer sponsorgeld aan het eind van de actie door Poeisz Supermarkten wordt uitgekeerd. Het sponsorgeld komt ten goed aan onze jeugdafdeling.

Wij gaan ervoor! Jullie toch ook?