Afgelopen dinsdagavond zijn de C’s afgereisd naar Britsum om daar een inhaalwedstrijd te spelen tegen CSL. De C’s kregen deze wedstrijd versterking van Larissa, Roy en Silvia. De eerste helft van de wedstrijd moesten de C’s knokken om het verschil minimaal te houden; de tegenstander bleef maar scoren. Gelukkig wist Luca een strafworp er in te leggen. In de rust stond het 7-1.
Tijdens de tweede helft weet ook Roy nog een mooi doelpunt te maken. Helaas bleef het daarbij voor de Waterpoort. Ze hebben nog een aantal mooie kansen maar tevergeefs, de bal ging niet meer door de korf in tegenstelling tot de tegenstander. Zij bleven wel scoren.
De scheidsrechter floot de wedstrijd af en de eindstand van de wedstrijd was 11-2.