Zaterdag 25 november moesten wij van de F1 een uit wedstrijd spelen tegen KV Heerenveen. Omdat we heel graag kampioen willen worden hoopten we allemaal dat we gingen winnen. Om 09.00 uur startte de wedstrijd en het eerste doelpunt was voor Heerenveen. Al snel maakte Dave de 1-1. Waarna ik de 1-2 maakte een Stefan de 1-3. Toen kregen we het wat lastiger en kwamen we zelfs 4-3 achter te staan. Vlak voordat de laatste 10 minuten in gingen maakte Gijs nog de 4-4. Erg spannend was het dus. Met nog 10 minuten op de klok mochten wij beginnen met de aanval.  Ik had de bal en bij het horen van het fluit signaal gooide ik een lange bal naar Gijs die vrij stond bij de korf en hij schoot raak. Jippie 4-5. We gingen beter verdedigen en gooiden betere ballen, waarna ik de 4-6 scoorde. Als laatste scoorde Gijs nog een keer wat de eindstand van deze wedstrijd maakte 4-7. Super blij waren we.  Ook hebben we het met de strafschoppen het goed gedaan. Een gelijkspel 4-4.