Beste Waterpoorters,

We kunnen weer los! Vanavond heeft het kabinet bekend gemaakt dat er vanaf morgen weer gesport mag worden, binnen en buiten. Nog geen competitie, maar wel weer trainen en ook onderlinge wedstrijdjes zijn weer mogelijk!

Vanaf maandag 17 januari as. hervatten we dus de trainingen! Die zien er de eerste week iets anders uit dan normaal, omdat we dinsdag 18 januari geen sporthal tot onze beschikking hebben. Dat betekent dat we een paar verschuivingen hebben. Het trainingsschema is daardoor nu de eerste week als volgt:

Maandag 17 januari:
18.00 – 19.00 uur: F + E teams, de Sinne

Donderdag 20 januari:
18.00 – 19.00 uur: D teams, Schuttersveld
19.00 – 20.30 uur: selectie,Schuttersveld
20.30 – 22.00 uur: midweek, Schuttersveld

Vrijdag 21 januari: 19.00 – 20.00 uur: B team, Bogerman

In de weken hierna is het trainingsschema zoals het oorspronkelijk was (www.waterpoortsneek.nl/trainingstijden). Let wel: er zijn nog geen toeschouwers toegestaan.

Op zaterdag 22 januari stond een thuisblok op het competitieprogramma. Voor die zaterdag zullen we wedstrijdjes of trainingen organiseren, ook voor de Kangoeroe’s. Daarover volgt later meer informatie.

Natuurlijk is het belangrijk dat we ons allemaal aan de afspraken houden. Wie klachten heeft, die gaat testen en bij een positieve test blijf je thuis. We rekenen erop dat iedereen zijn verantwoordelijkheid daarin neemt. We wensen iedereen weer veel korfbalplezier en hopen dat we ook snel weer wedstrijden kunnen spelen.

Bestuur K.V. de Waterpoort
Harco, Riët, Remko, Hessel