Afgelopen week hebben alle Waterpoort-leden een email van het bestuur van K.V. de Waterpoort in hun mailbox ontvangen met daarin een korte terugblik op het afgelopen korfbalseizoen. De vereniging heeft het seizoen afgesloten met een bizar einde; een onafgemaakte zaalcompetitie en geen tweede helft veldcompetitie meer. Ook konden in de afgelopen maanden veel jaarlijks terugkerende Waterpoortzaken niet doorgaan.
Gelukkig kon er in de afgelopen paar weken wel weer getraind worden en dat was erg fijn! Ook is er in de afgelopen maanden keihard gewerkt in onze kantine en met resultaat. Ons Praatvak is fantastisch opgeknapt! Het ziet er werkelijk prachtig uit.

We gaan er vanuit dat we na de zomervakantie weer met een nieuwe korfbalcompetitie kunnen starten. Begin juli wordt de nieuwe teamindeling voor het nieuwe seizoen en hun trainers/coaches bekend gemaakt. Ook staan de seizoensopening staat al gepland. Op 29 augustus zijn alle Waterpoort-leden van harte welkom om het nieuwe seizoen én onze nieuwe kantine feestelijk te openen. Maar er zijn meer Waterpoort-activiteiten die alvast in de agenda’s genoteerd kunnen worden:

Agenda seizoen ’20/’21

11 augustus: start trainingen selectie

18 augustus: start trainingen jeugdteams

29 augustus: seizoensopening

26 september: vrijwilligeravond

7 oktober: Algemene Ledenvergadering

2021: 50-jarig jubileum van K.V. de Waterpoort

AVG formulier
Eerder dit seizoen heeft iedereen als het goed is een AVG formulier ontvangen met het verzoek die te ondertekenen en weer in te leveren. Heb je dat nog niet gedaan, doe dit dan nog even. Dat mag op papier bij één van de bestuursleden of digitaal naar voorzitter@waterpoort-sneek.nl. Hierover ontvang je ook nog een mail.

Het hele bestuur van K.V. de Waterpoort wenst al haar leden een hele fijne, ontspannen zomervakantie toe. Blijf gezond, doe voorzichtig en let toch nog steeds maar een beetje op elkaar! Tot in augustus!