In plaats van het weekend, eens een wedstrijd op donderdagavond. Wel even een georganiseer maar we konden op tijd vertrekken, de ouderbetrokkenheid is groot bij de jeugd want met maar liefst 5/6 auto’s en flink wat ouders vertrokken we op donderdagavond 17 januari richting Akkrum. Met verschillende navigatie routes kwamen we uiteindelijk precies op tijd aan en konden na snel omkleden direct beginnen. Remco was zo aardig om de groep te coachen en had snel even een warming-up geregeld!

De ouders werden vriendelijk verzocht om op het balkon te zitten, ach weer eens een ander perspectief! De wedstrijd verliep goed. Sportief aan beide kanten, en voldoende balbezit over en weer.

Waterpoort scoort al snel Maud maakt de 0-1. Dan 5 min later Akkrum 1-1 en vlak voor de pauze helaas 2-1. Na de pauze zakt Waterpoort even in en wordt het zelfs 4-1. Dan krijgt Ilse de smaak te pakken en scoort 4-2, mist Akkrum een strafworp en maakt Ilse daarna ook nog de 4-3. Helaas blijft het hierbij en zit er net niet een gelijkspel in voor Waterpoort.

Al met al een leuke wedstrijd!