Op donderdag 10 oktober speelde de E1 haar laatste wedstrijd. Deze was 2 dagen vervroegd omdat de tegenpartij verhinderd was op 12 oktober. De beslissende wedstrijd was vorige week al gespeeld en het was daarmee al bekend dat E1 veldkampioen was geworden, maar dat weerhield E1 er niet van om er flink tegen aan te gaan en de
wedstrijd te willen winnen.
De eerste helft verliep nog wat stroef en het eerste doelpunt viel aan de kant van Kinea, al snel maakte Anna de gelijkmaker en volgde Alicia met een doelpunt zodat het 2-1 stond. Voor de rust zorgde Ilse voor de stand van 3-1. Na de rust werd het al snel 3-2 maar toen kwamen de spelers van de Waterpoort in actie en scoorde
Ruben en Ilse nog een paar keer zodat de eindstand uiteindelijk op 8-2 uitkwam.

Met alle wedstrijden op winst een terechte kampioen. Dit werd dan ook beloond met patat en een snack en natuurlijk nog een prachtige medaille!