Op 14 december 2019 speelde De Waterpoort F1 op het Schuttersveld tegen WWC F1 uit Mantgum.

Voor de F1 waren Jesse, Tim, Matthias, Maike, Anna, Pepijn en Thijs (aanvoerder) aanwezig.

De eerste kwart speelden Thijs, Matthias, Jesse en Anna. De Waterpoort was duidelijk sterker. Heel snel scoorden Thijs en Jesse de 1-0 en 2-0. En Matthias heeft 3-0 gemaakt. WWC kreeg een superspeler erbij. Thijs maakte er nog 4-0 van, en toen was de eerste kwart afgelopen.

De tweede kwart werd door Pepijn, Tim, Jesse en Maike gespeeld. Door de superspeler had WWC veel kansen, en ze maakten hun eerste punt maakte; 4-1. Hierna kon Tim met een doelpunt zorgen voor 5-1. Maar WWC bleef aanvallen en kon er weer 5-2 van maken. Tim sloot de tweede kwart af met nog een doelpunt, waardoor het 6-2 was bij de rust.

Na de rust werden Anna, Pepijn, Tim en Thijs in het veld gestuurd. Het derde kwart was het prijsschieten voor de Waterpoort. Tim maakte er 7-2 van, waarna Thijs 6 keer kon scoren, waarvan een keer heel netjes van een grote afstand. Pepijn sloot het kwart af met nog een punt, waardoor de derde kwart eindigde met een stand van 14-2.

Het vierde kwart was het de beurt aan Maike, Jesse, Anna en Matthias. WWC had de moed nog niet opgegeven, en wist twee keer te scoren, waardoor het 14-4 werd. Jesse schoot twee keer waardoor het punt niet telt. WWC maakte weer een punt en toen werd het 14-5.
Jesse schoot er nog een punt in de korf en het werd 15-5. Hierna scoorde Matthias twee keer en werd het 17-5 en Anna schoot het laatste punt en de wedstrijd eindigde met 18-5.

De strafworpen werd 3-2, waarbij Thijs, Jesse en Maike raak schoten.