Afgelopen zaterdag, 13 oktober, speelde de D1 een thuiswedstrijd tegen Leonidas D2. Ze hadden hier prachtig weer bij.
De wedstrijd begon super snel met Meike die 2 keer achter elkaar scoorde, allebei een doorloopbal. En ook Yoniec scoorde 2 keer achter elkaar. Een schot op afstand, 4-0. Meike en Yoniec wissel elkaar weer af. Meike met een kleine kans en Yoniec haar eerste poging mislukte, maar 2e poging op afstand lukte wel. 6-0
Nadat er gewisseld werd van het helft, maakte Nynke er 7-0 van vanuit een klein kansje, nadat Thijs de bal goed in het veld kon houden. Ook de 8-0 was van Nynke (afstand schot). En net voor de pauze maakte Sanne met afstand schot er 9-0 van.
De tweede helft begon weer goed, met Meike die scoorde. 10-0
Leonidas maakte er met een afstand schot 10-1 van. 11-1 Yoniec afstand schot. Guido maakte er 12-1 van, nadat hij de bal van de tegenstanders kon afpakken.
Leonidas kwam iets beter in de wedstrijd en maakte 3 punten achter elkaar. Waterpoort bleef goed de bal rond spelen en kon een paar keer bijna scoren. Sylvia haar bal kwam helaas op de rand van de korf.
De wedstrijd was bijna afgelopen, maar Nynke maakte met een grote afstand er 13-4 van.

SUPER TROTS. Alle wedstrijden gewonnen en VELDKAMPIOEN. Dit werd gevierd met PATAT in de kantine. Een medaille en bloemen voor Siebe, die natuurlijk ook met groot enthousiasme nat gemaakt werd.

Groetjes Sanne