Beste Waterpoorters,

Met ingang van dinsdag 29 september heeft het kabinet de maatregelen tegen het Coronavirus weer aangescherpt. De maatregelen zoals ze nu gelden, vind je hier [link: https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2020/09/28/aangescherpte-maatregelen-om-de-verspreiding-van-het-virus-terug-te-dringen], hier [link:https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/openbaar-en-dagelijks-leven/sport] en hier [link: https://www.knkv.nl/faqcorona/]

Belangrijk voor ons als sportvereniging zijn twee punten:

  1. Er mag geen publiek meer bij de trainingen en wedstrijden zijn. Dat geldt voor alle teams, dus vanaf de F-jes tot en met de senioren. Dat betekent voor de ouders dat zij hun kind op het korfbalveld mogen brengen en daarna direct weer vertrekken. Na afloop van de wedstrijd mogen zij hun kind weer op komen halen. Ook dan dienen zij direct weer te vertrekken. Vanwege deze regel heeft het bestuur besloten de Kangoeroeclub voorlopig niet door te laten gaan.

Bij uitwedstrijden worden ouders die als chauffeur meegaan, beschouwd als teambegeleiding. Zij mogen bij uitwedstrijden daarom wel blijven kijken. Wij verzoeken iedereen wel om het aantal chauffeurs zoveel mogelijk te beperken. Dus niet twee kinderen in één auto, maar drie of vier. Voor jeugd ouder dan 13 jaar en senioren geldt als advies een mondkapje te dragen in de auto.

  1. De kantine blijft gesloten. Er is dus geen mogelijkheid om koffie, thee of andere dranken te kopen. Dat geldt op wedstrijddagen én op trainingsavonden.

ALV

Omdat sportkantines gesloten moeten blijven, heeft het bestuur helaas moeten besluiten de ALV op 23 oktober nietdoor te laten gaan. Binnenkort horen jullie hoe we hier mee om willen gaan.

De maatregelen gelden in eerste instantie voor drie weken.