Dat het afgelopen donderdag 17 september een mooie wedstrijd zou worden liep toch even wat anders dan verwacht.
De Topper Waterpoort mw 1 tegen Flamingo’s uit Buitenpost stond op het programma.Beide ploegen hadden de openingswedstrijd gewonnen, dus dat deze belangrijk was, dat was wel duidelijk.

Nadat de heer De Leeuw had ingefloten stond het na enkele minuten al gauw 1-0 op het scorebord. Met die scherpte zou het weleens een doelpuntrijke avond worden. maar….Ze kwamen er al gauw achter dat Flamingo’s niet alleen voor de thee zou komen, het was ook echt wel een goed spelend ploegje, misschien hier en daar iets te veel fysiek.

In het begin van de wedstrijd moest al gauw good old R. Tulner het veld verlaten met een kuit blessure, erg vervelend want Tulner was vorige week in Surhuisterveen niet te houden, dus de verwachting was dan ook hoog van de trainer/coach! Het werden er voor haar helaas maar een paar minuten. Maar niet getreurd, de bank bepaald hoe sterk je bent, want met een brede selectie heb je veel wisselgeld.

Rommy kwam fris en fruitig in het veld en vol moed gingen ze weer verder. Net voor rust had Rommy domme pech, met een goede aanval en een fantastische doorbraak van Rommy, kwam ze op een nog duistere manier ten val. Dat was nummer 2 die het veld moest verlaten. Later bleek dat haar buitenste enkelband was ingescheurd. ontzettend balen voor Rommy, want ook Rommy was het seizoen goed begonnen, vorige week nog goed ingevallen zowel bij 1 als bij 2.

O ja de ruststand stond op 4-7.

En toen de tweede helft, die moest toch nog wel worden gespeeld want het talrijke publiek dat was afgekomen op deze wedstrijd verwachte toch wel wat meer dan de eerste helft. Maar…Ja wat er in die tweede helft allemaal gebeurde, daar is men nog steeds over het nadenken. Het was een avond om snel te vergeten.

Eindstand 4- 10, en ja de tweede helft was wel gespeeld.