Afgelopen zaterdag 9 december speelde de A1 van De Waterpoort tegen Udiros A2 , met beide 3 gespeelde wedstrijden, beide 2 gewonnen en beide 43 punten gemaakt en 30 tegen, stond Udiros preciés gelijk met de A1. Dat beloofde een spannende wedstrijd te worden.

De wedstrijd begon meteen fel. Het eerste punt was een strafworp die geraakt werd door Floor. Hierna volgde er verscheidene punten van zowel De Waterpoort als Udiros. Gelukkig meer voor De Waterpoort dan voor Udiros. Jolijn was weer eens opdreef en kwam steeds dichterbij haar persoonlijke record van doelpunten bij één wedstrijd. Jammer genoeg haalde ze deze met 5 punten deze wedstrijd net niet. Verder werden er nog mooie afstandsschoten gemaakt door zowel Jelle, Sybren als Lies. De Waterpoort liep steeds verder uit en met een stand van 9-4  gingen we de kleedkamer in. Dit was niet een hele grote voorsprong, maar in de rust waren de trainers tevreden. Wederom was het doel 20 punten te behalen.

De tweede helft begon weer fel, dit om de voorsprong te vergroten. Nadat De Waterpoort een voorsprong van 10 punten had opgebouwd, 17-7, kwamen er meer fouten in het spel, waardoor er een eindstand van 18-10 resulteerde. Het doel om 20 punten te behalen redde we net niet op met 18 punten. Op het fluitsignaal werd er nog een bal omhoog gegooid die door de korf ging. Jammer genoeg werd dit punt nét afgekeurd. Met de eindstand van 18-10 ging iedereen tevreden de kleedkamers in.