CTW Najaar Veldseizoen 2019

CTW Najaar Veldseizoen 2019

Beste Waterpoorters,

Het korfbalseizoen is weer begonnen. De eerste trainingen zitten er op en we kijken terug op een mooie opening van het seizoen. Tijd dus voor de wedstrijden. Laten we hopen op een mooi korfbaljaar met goede resultaten voor alle teams. Aan de spelers, trainers en coaches zal het vast niet liggen.

Zoals gebruikelijk ontvangen jullie aan de start van het seizoen het eerste CTW. Met zorg samengesteld, waarbij we zorgvuldig hebben gekeken wie wat doet binnen de vereniging en wie op welk moment beschikbaar is om een wedstrijd te fluiten. Want zonder scheidsrechters kunnen er geen wedstrijden gespeeld worden. Dus zullen we met elkaar ons best moeten doen om bij elke (jeugd)wedstrijd een scheidsrechter te hebben.

We vragen iedereen om goed te kijken of en wanneer je ingedeeld staat om te fluiten. Natuurlijk kan het voorkomen dat die datum je niet goed uitkomt. In dat geval vragen we je om zelf te zorgen dat je je wedstrijd ruilt met iemand anders of een vervanger voor jezelf te regelen. Niet op komen dagen kan niet. Dan laat je één van onze teams en een tegenstander in de kou staan.

Wij vertrouwen erop dat iedereen zijn steentje bijdraagt en zijn verantwoordelijkheid neemt. Alleen met elkaar houden we onze mooie vereniging een fijne club om te korfballen. Wij wensen iedereen een goed korfbalseizoen. Tot op de velden!

Mede namens de CTW commissie,

Harco Zwaan

Voorzitter KV De Waterpoort.

2019-09-04T12:11:01+02:0023 april, 2019|Nieuwsberichten, Verenigingsberichten|
Deze site maakt gebruik van cookies en externe scripts om de site te verbeteren. Ok