Vanavond waren de F-jes van WWC te gast in Sneek om een inhaalwedstrijd te spelen tegen de F1 van de Waterpoort. De Waterpoort begon sterk en speelden goed samen. Er werd geroepen om de bal en er waren volop kansen. Vooral Ilse had er vanavond zin in. Binnen een aantal minuten had ze al 3 ballen door de korf geschoten en mocht WWC hun super speler inzetten. Na een voorsprong van 5-0 kwam WWC terug in de wedstrijd en scoorden ook vrij snel 3 doelpunten waardoor hun super speler weer het veld mocht verlaten. Met nog een prachtig doelpunt van Yenthe en een tegendoelpunt van WWC vertrokken de jongens en meiden met een tussenstand van 6-4 naar de kleedkamer voor een korte pauze.
Ook de tweede helft werd er goed gespeeld. Met prachtige doelpunten van Alicia, Maud en Mees en twee mooie kansen voor Anne heeft het team zich vanavond weer vol enthousiasme ingezet. Met een mooie eindstand van 10-6 heeft dit team vanavond hun eerste 2 punten weten binnen te halen.