Vanmorgen werd de F2 van KV de Waterpoort om 09.30 uur in Heerenveen verwacht om daar een mooi potje korfbal te spelen tegen Heerenveen F2. Het was de eerste zaalwedstrijd voor Eline en Fenna, en wat voor één. Na 10 minuten speeltijd stonden ze al met 0-3 voor en mocht Heerenveen hun Super Speler inzetten. Met hulp van deze Super Speler kwam Heerenveen weer terug in de wedstrijd en werd het verschil niet groter. Met 2-5 in de rust konden de jongens en meisjes in de kleedkamer weer even op adem komen en genieten van deze mooie voorsprong.
Ook in de tweede helft bleef de Waterpoort sterk spelen. De Super Speler van Heerenveen mocht af en toe even te hulp schieten. Met een eindstand van 5-8 werd de wedstrijd uiteindelijk afgefloten en gingen de 2 punten mee naar Sneek.

Volgende week spelen de F1 en de F2 een thuiswedstrijd. Beide teams spelen om 12.45 uur. We hopen op veel publiek!