Voor Waterpoort F1 stond de thuiswedstrijd tegen de koploper Wez Handich F1 op het programma. De uitwedstrijd aan het begin van het seizoen werd nipt verloren met 10-8 dus het beloofde een spannende wedstrijd te worden.
Ook vandaag waren de ploegen weer goed aan elkaar gewaagd. Wez Handich kwam op een 0-2 voorsprong. De stand werd gelijk getrokken door twee doelpunten van Maud. Waterpoort bood met het hele team goed weerstand tegen de toch wel grote tegenstander. Na 2-3 kwam Waterpoort zelfs op een 4-3 voorsprong door twee mooie scores van Ilse. De rust werd bereikt bij een stand van 4-6.
De tweede helft werd er weer fel gespeeld. Er werd goed verdedigd en aanvallend wist Waterpoort veel doelpogingen te noteren. Door maar liefst vier doelpunten op rij van Maud werd het 8-6 en hing een verrassing in de lucht. Toch trok Wez Handich aan het langste eind en wist de wedstrijd te winnen met 8-9. Al met al een hele goede wedstrijd van de Waterpoort en werd er door iedereen fanatiek gespeeld.