Zaterdagmorgen, 25 mei, om 11.30 uur begon de Waterpoort E1 aan de wedstrijd tegen Harich. Het was door de Elfmerentocht en atletiekwedstrijd een gezellige drukte op het Schuttersveld.
Na amper 1 minuut scoorde Ilse de 1-0 en vlak daarna de 2-0. Ruben maakte vervolgens de 3-0 en de Waterpoort speelde sterk en scoorden door Alicia de 4-0 en dat was nog maar de 1e helft, het werd zelfs de 5-0 door Ilse in die zelfde helft. Harich scoorde 5-1, maar meteen daarna 6-1 door Mees.
In de 2e helft scoorde Ilse de 7-1 en Ruben de 8-1. Ilse maakte de 9-1 en nu afwachten of de dubbele cijfers ook mogelijk zijn. Dat lukt al snel, de 10-1 door Ricardo en 11-1 door Mees.
Harich scoorde nog eenmaal wat de eindstand op 11-2 bracht. De Waterpoort heeft een geweldige wedstrijd gespeeld, de strafworpen eindigden gelijk 3-3. En Anna heeft nog getrakteerd om dat ze vandaag jarig was, gefeliciteerd!