Na een sterk begin van de WP weet Nynke via een mooie doorloopbal het eerste punt te scoren tegen Harich.
Zeer snel daarna weet Harich toch een kans te benutten om te scoren maar door de goede verdediging werd het schot afgekeurd. Vervolgens overkomt het Nynke die fraai de korf wist te vinden maar deze werd ook afgekeurd helaas.
In de dertiende minuut weet ook Harich een punt te scoren door een fraaie bal van afstand in de korf te schieten.
Door het snelle spel van iedereen weet Meike er direct een 2-1 van te maken.
Guido en Florijan hadden ook nog een mooi samenspel alleen miste de bal de korf op een haartje waardoor de 3-1 nog even zich moest laten wachten. Uiteindelijk lukte het Yoniek toch door een mooie voorzet van Marisol om de rust in te gaan met 3-1.
Na de rust opende Harich gelijk met een mooie worp waardoor het 3-2 werd. Niet veel later word de gelijkmaker gemaakt door Harich.
Na een paar inspirerende woorden van de invallende trainers/coaches begint het team weer te scoren, na een strafcorner van Nynke is het weer 4-3. En tegen het einde aan weet Guido nog een bal door de ring te gooien waardoor de eindstand 5-3 is geworden.