Vanmiddag om 15.00 stonden de dames en heren van de B’s al klaar om zich voor te bereiden op een leuke pot korfbal tegen Deinum. Deze week een thuiswedstrijd met aardig wat publiek.

Om 15.30 uur klonk het fluitsignaal van de scheidsrechter en gingen beide ploegen er gelijk vol tegenaan. Lars wist al vrij snel een mooi eerste doelpunt te maken. Een mooi begin voor de thuisploeg, maar met nog 2 doelpunten voor de tegenpartij leek het er even op dat het team uit Sneek met een kleine achterstand de rust in zou gaan. Gelukkig wist Dagmar deze score nog terug te brengen naar 2-2 en met deze gelijke stand hebben beide teams de kleedkamer opgezocht om zich daar op te maken voor de tweede helft.

In de tweede helft startte het team uit Sneek goed en door een mooi doelpunt van Lars wist de Waterpoort een kleine voorsprong te pakken op Deinum. Echter lukte het de thuisploeg niet om vervolgens de kansen die er waren te verzilveren in doelpunten. Deinum wist terug te komen in de wedstrijd en niet veel later keek de Waterpoort aan tegen een 3-5 achterstand. Met nog een paar minuten op de klok werd er nog gewisseld in het aanvalsvak door coach Allard maar ook dat mocht helaas niet baten. Deinum scoorde een paar minuten voor tijd de 3-6 waardoor de dames en heren al in de gaten kregen dat winst er vandaag niet in zat.

Echter kan de B1 van de Waterpoort met een goed gevoel terug kijken op deze wedstrijd. Ondanks dat de punten meegegaan zijn met Deinum was het toch een mooie wedstrijd om naar te kijken.
Volgende week zaterdag spelen de B’s om 14.30 uur een thuiswedstrijd tegen WWC B1.