Opleidingen

Opleidingen2017-08-15T16:26:27+02:00

De Waterpoort heeft een speciaal potje voor kaderleden die geinteresseerd zijn in het volgen van gerichte opleidingen, welke bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van het verenigingskader. Deze opleidingen worden aangeboden door het Koninklijk Nederlands Korfbalverbond. Daarnaast worden intern opleidingen aangeboden. Geinteresseerden in onderstaande onderwerpen kunnen zich voor meer informatie wenden tot het bestuur via emerianna@waterpoort-sneek.nl.

KNKV-opleidingen

 

Elke sporter een competente trainer/coach en elke wedstrijd een competente scheidsrechter in een sociaal veilige sportomgeving gecreëerd door competente (sport)bestuurders. Uitgaande van bovenstaande wil het KNKV er toe bijdragen dat alle teams getraind en gecoacht worden door gecertificeerde trainers en coaches. Ook zal het KNKV meer en meer aandacht schenken om bestuurders te ondersteunen. Want een gericht beleid draagt bij aan een veiliger en sociale omgeving voor de sporters.

 

Instructie Verantwoord Alcoholschenken

 

In 2000 is de Drank- en Horecawet herzien met onder andere nieuwe bepalingen voor de paracommerciële horeca. Om alcohol te schenken dienen verenigingen te beschikken over gekwalificeerd barpersoneel. Tijdens de openingstijden waarop alcohol wordt geschonken dient er altijd een barvrijwilliger die een instructie heeft gevolgd over verantwoord schenken van alcohol. Deze instructie wordt intern binnen de vereniging aangeboden.

Afgelopen wedstrijd

De Waterpoort
De Waterpoort
17
THUIS
De Wâlden
De Wâlden
15

Activiteiten

Spelregelbewijs verplicht