Zaterdagmorgen 15 september mochten de jongens en meisjes de F1 hun tweede veldwedstrijd van dit nieuwe korfbalseizoen spelen. Dit keer tegen KV Lemmer op eigen veld.
De f-jes begonnen gelijk sterk te spelen. Er werd goed overgespeeld, veel geroepen om de bal en werden er kansen gecreëerd. Martijn schoot hierdoor al vroeg in de eerste helft 2 ballen door de korf en na een prachtig doelpunt van Milan mocht de superspeler van KV Lemmer het veld betreden. Anne had in de eerste helft ook een aantal prachtige kansen waarbij de bal een aantal keer de rand van de korf raakte en net de verkeerde richting op ging. Maar gelukkig wisten Milan, Anne en Yenthe ook na deze pogingen én de 3-0 voorsprong allemaal de bal nog feilloos voor de pauze door de korf heen te gooien. Met nog een tegendoelpunt van KV Lemmer gingen de spelers met een 6-1 voorsprong de kleedkamer in om zich klaar te maken voor de tweede helft.

Ook in de tweede helft wist het team de voorsprong te behouden. Martijn en Yenthe zorgden er samen voor dat het team op 8-1 kwam te staan. Lemmer maakte kort hierna de 8-2. Anne en Yenthe wisten allebei nog 2 keer te scoren waardoor de wedstrijd werd afgefloten met een eindstand van 12-2.
Volgende week speelt de F1 om 09.00 uur een uitwedstrijd in Heerenveen tegen Heerenveen F1. Ze hebben er nu al zin zin!