Al voor 09.00 uur vanmorgen stonden de jongens en meiden van de F1 al op eigen veld zich klaar te maken om hun laatste competitiewedstrijd te spelen van dit seizoen. WWC F2 was bij ons in Sneek te gast en beide teams hadden zichtbaar veel zin om gewoon lekker te korfballen.
Ondanks dat de F1 al wist dat de kans op het kampioenschap verkeken was, speelden ze alsof hun leven er vanaf hing.
De eerste helft werd er sterk gespeeld door de spelertjes uit Sneek. Lopen, roepen, rennen, verdedigen en vele doelpogingen volgden met als resultaat dat Maud en Anne wisten te scoren en ze de rust zijn ingegaan met een 3-2 voorsprong.
Ook in het begin van de tweede helft wist het team de voorsprong vast te houden. Met 2 mooie doelpunten van Anne en Sven wist het team op een flinke voorsprong te komen. WWC mocht hierdoor hun Super Speler inzetten en wist terug te komen. Gelukkig wist Maud nog te scoren waardoor de stand op 6-5 kwam te staan. Spannende laatste minuten volgden. Vlak voor het eindsignaal scoorde WWC de gelijkmaker en werd de wedstrijd afgefloten met een eindstand van 6-6.