Poiesz Jeugd Sponsor Actie!

Poiesz Jeugd Sponsor Actie!

De Poiesz Jeugd Sponsor Actie gaat maandag 11 februari weer van start en onze vereniging mag dit jaar gelukkig weer mee doen. De koker voor de Jeugd Sponsor Munten van KV de Waterpoort is te vinden bij de Poiesz supermarkt in de Noorderhoek (Jancko Douwemastraat) te Sneek. Ook is het mogelijk om de munten via de trainers in te leveren bij de Jeugdcommissie.

Let op: er worden nieuwe munten uitgegeven! Oude munten kunnen NIET meer ingeleverd worden. Wanneer dit wel gebeurt bestaat er de kans dat de vereniging gediskwalificeerd wordt van deelname.

Wij moedigen iedereen aan om hun boodschappen te doen bij Poiesz en Jeugd Sponsor Munten te sparen. Door de munten in de koker te stoppen van KV de Waterpoort helpt u al mee. Extra munten worden uitgegeven bij extra aanbiedingen, zodat klanten van Poiesz Supermarkten tegelijkertijd euro’s voordeel krijgen op hun boodschappen.

Hoe meer Jeugd Sponsor Munten in onze koker worden gestopt, hoe meer sponsorgeld aan het eind van de actie door Poiesz Supermarkten wordt uitgekeerd. Het sponsorgeld komt ten goede aan onze jeugdafdeling.

De munten worden gratis verstrekt bij de kassa van alle Poiesz Supermarkten. De Jeugd Sponsor Actie loopt van maandag 11 februari tot en met 7 april 2019.

2019-02-10T19:54:59+02:0010 februari, 2019|Nieuwsberichten, Verenigingsberichten|