Ploegen en organisatie klaar voor Drie Provincien Toernooi

Ploegen en organisatie klaar voor Drie Provincien Toernooi

De jeugdselecties van Groningen, Drenthe en Friesland zijn klaar voor het Drie Provinciën Toernooi, dat zaterdag wordt gehouden op de velden van KV de Waterpoort. Afgelopen dagen werkten enkele ploegen nog trainingen en oefenwedstrijden af. “Zaterdag gaat het knallen zeker lukken”, liet Drenthe B-speler Martijs van Schie weten via Twitter.

Ook de Friese teams gaan er zaterdag alles aan doen om de titel te pakken. “Bij het DPT in de zaal werden we laatste en zat het niet echt mee. Nu hebben we meer training gehad en gaan we er vol voor!”, weet Sanne Roesink, speelster van de Friese C-ploeg. “We zijn gemotiveerd en gaan ons best doen”, zegt Jeroen van Wijk uit Groningen B.

De organisatie, in handen van De Waterpoort en het KNKV district Noord, is er ook klaar voor. Vandaag worden de laatste puntjes op de I gezet om morgen een prachtig evenement neer te zetten. De velden van De Waterpoort zijn vanaf 8.30 uur geopend. Vanaf 9.30 uur begint het ochtendprogramma voor C- en D-teams en om 13.30 uur start het programma voor B- en A-ploegen. Tussen de middag geeft Herman van Gunst een clinic aan de aanwezige korfbaljeugd.

Meer informatie op de DPT-website

2012-06-15T11:56:53+00:0015 juni, 2012|Nieuwsberichten|